Bästa tillbehören att ha i bilen

Vi fyller ofta våra bilar med allt möjligt vi känner av oss kunna behöva emellanåt när vi är ute och kör. Somliga saker kanske bara plockas fram en gång emellanåt medan andra får man användning för nästan varje gång. Här tar vi fram några praktiska tillbehör man kanske vill ha ute i bilen.

Mobilhållaren

Mobilen är en av våra mest använda prylar i vår vardag och den hänger så klart med varje gång vi tar bilen någonstans. Och även om man har vett nog att inte hålla på att surfa eller skicka sms medan man sitter i bilen kan den med en mobilhållare snabbt och enkelt byta ut vilken GPS som helst.

Car-Fi

Vi är ju alla väl bekant med Wi-Fi och vad det gör, men Car-Fi kanske inte är något som är fullt lika känt, men utifrån bara namnet kan man nog lista ut vad det kan göra. I klartecken är då detta en router man kopplar in i cigarettuttaget och som sedan ger Wi-Fi åt alla som sitter i bilen. Man kan också konfigurera detta till att tillåta gäster, men endast en viss tid, och mycket mer för riktigt bra flexibilitet. Så nu kan alla i baksätet sitta och spela roliga onlinespel utan några problem.

Mugghållare

Alla som har för vana att köpa och ha med sig kaffe i bilen vet säkert hur besvärligt detta kan bli om man inte har en bra plats att ställa muggen. Nu är det ju inte helt omöjligt att ens bil kommer med en helt okej mugghållare inbyggd, men de fungerar sällan till allt man skulle vilja sätta i dem. Ett tips är då att skaffa en multi-hållare som garanterat ökar möjligheterna för dryckförvaring i bilen, för båda stora och små behållare.

Jumpstartare

En av de värre sakerna som kan hända med bilen är att batteriet blir urladdat. Och beroende på var man befinner sig när detta händer är det ju inte alltid så lätt att ladda upp det igen. Det finns dock jumpstartare att köpa som inte kräver tillgång till någon annan bil för att ladda batteriet igen. Och när man inte behöver den till detta kan man lika gärna använda den för att ladda mobilen, surfplattan eller laptoppen istället.